TOP 5 joululahjaideat meiltä sinulle!

marras 11, 2022 | Yleinen

TOP 5 joululahjaideat meiltä sinulle!

Joko olet virittänyt kausivalot ja paikantanut joulukoristelaatikon? Joulu lähenee jälleen ja sen kunniaksi ajattelimme jakaa helppoja, mutta myös erilaisia joululahjaideoita. Ideat näihin joululahjoihin ovat kertyneet tätä meidän arkea eläessä. Siitä johtuu, että joululahjalistamme pääpaino on palveluissa, hoidossa ja ruoassa. Osan näistä lahjavinkeistä voit poimia joulupukin konttiin meiltä ja osan kanssa ohjaamme ulkopuolisin palveluntarjoajan sivuille. Kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö. Suosittelemme omia palveluitamme ja palveluja, mitkä on mielestämme toimittaneet hyvin lahjan virkaa. 🙂

Vinkki 1.: Jalkahoito

Saamamme asiakaspalautteen perusteella jalkahoito hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi, on täydellinen lahja kenelle vain!

Ammattitaitoinen jalkojen hoitajamme kartoittaa jalkojen tilan, suunnittelee ja tekee hoidon vastaten asiakkaiden tarpeita. Hoitajamme tähtää työssään erityisesti jalkojen terveyteen, toimintakyvyn tukemiseen, hyvinvoinnin ja jalkaongelmien ennaltaehkäisyyn. 

Perinteinen 60 min jalkahoito / 65 euroa sisältää:

 • Jalkakylvyn
 • Ihon ja kynsien kunnon tarkastuksen
 • Kynsien leikkauksen ja paksuuntuneen kynnen ohennuksen
 • Kovettumien poiston
 • Känsien hoidon
 • Jos aikaa jää, niin säärien hieronta tehdään hoidon päätteeksi

Perinteinen 45 min jalkahoito / 54,50 euroa sisältää: 

 • Jalkakylvyn
 • Ihon ja kynsien kunnon tarkastuksen
 • Kynsien leikkauksen
 • Kovettumien poiston
 • Kevyen hionnan karheille jalkapohjille

Jalkahoitoja voit tilata meiltä tällä lomakkeella!

Vinkki 2.: Kotiapua tai kotihoitoa

Kotiapu voi olla mitä arvokkain lahja etäämmällä asuvalle läheiselle!

Etenkin, jos itse olet estynyt käymään viikottain, me voimme auttaa läheistäsi arjen askereissa. Mikään askare ei ole meille liian pieni! Autamme miellämme ulkoilussa, kaupassa käynnissä ja kokonaisvaltaisesti turvallisessa kotona asumisessa. Meidän tarjoama kotihoito on verovähennyskelpoisia eli saat niistä kotitalousvähennystä.

Lue lisää kotiavusta ja tilaa verkkosivuiltamme! Voit myös ottaa suoraan sairaanhoitajaamme Teija Wacklin-Niemiseen puhelimitse 050 595 6776 tai terveyspalvelut@carismanterveys.fi.

Vinkki 3.: Kotiruokaa kotiin kannettuna

Hyvää ja helppoa kotiruokaa osataan arvostaa. Elämään mahtuu myös jaksoja, kun sitä ei syystä tai toisesta voi itse valmistaa. Silloin on erittäin OK tilata valmista ruokaa suoraan kotiovelle! Se helpottaa kiireisen lapsiperheen arkea ja auttaa eläkeläisiä syömään terveellisemmin. Suomessa toimii esimerkiksi Feelia ruokakauppa, joka kuljettaa kotiruokaa suoraan kotiovelle. Muitakin hyviä kotiruokapalveluita on. Kotiruoalla tarkoitamme muun muassa lohisoppaa ja lihapullakastiketta.

Kurkkaa Feelian sivuille tästä!

Vinkki 4.: Hieronta

Hieronta hoitaa kehoa – niin nuoren kuin vanhan! 😁

Hieronta on hyvä tapa rentoutua ja samalla huolehtia kehosta. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, nopeuttaa imunesteen eli lymfan kiertoa ja rauhoittaa keskushermostoa. Hierontalahjakortin saaminen pukinkontista ilahduttaa varmasti!

Täältä löydät yhden hyväksi toteamamme hierojan Markus Linnan vieläpä tästä Carismakorttelista.

Vinkki 5.: Siivousapua kotiin

Tarjoamme myös siivouspalvelua tukipalveluoikeutetuille! Tukipalveluoikeus on tarkoitettu henkilöille, joilla esim. jonkin sairauden tai ikänsä puolesta haasteita kodin siivouksessa. Meidän tarjoama siivouspalvelu oikeuttaa kotitalousvähennykseen ja on matalakynnys kokeilla kotiapua.

Lue lisää tarjoamistamme siivouspalveluistamme täältä!

Hauskaa ja stressitöntä joulunodotusta! 🎅

0 kommenttia