Hinnasto

Hinnastosta näet meidän perushinnat. Mikäli hintojen muodostuminen tai oman palvelutarpeen hinnoittelu mietityttää, voit kysyä lisätietoja sairaanhoitaja Teija Wacklin-Niemiseltä puhelimitse 050 595 6776 tai lähettää meille sähköpostia terveyspalvelut@carismanterveys.fi.

Kotikäynnin minimi käyntiaika on 30 minuuttia. Laskutus toteutaan alkavalta puolelta tunnilta. Kilometrikorvaus laskutetaan 5 kilometriä ylittävältä matkalta. Kilometrikorvaus on 45 senttiä/km.

KOTIHOITO

35 €/ 60 minuuttia
26 €/ 30 minuuttia

Kotihoidon käynnillä autamme muun muassa hygienia-asioissa, terveyden seurannassa ja erilaisten arkisten askareiden avustuksessa. Meiltä saat myös saatto- ja kauppa-apua. 

Kotitalousvähennyskelpoinen palvelu. 

KOTISAIRAANHOITO

38 €/ 60 minuuttia 29 € / 30 minuuttia Kotisairaanhoidon käynnillä ammattitaitoinen sairaanhoitajamme tulee auttamaan sinua erilaisissa sairaanhoidollisissa toimenpiteissä, kuten lääkehoidossa, näytteiden otossa ja haavanhoidossa.  

SIIVOUSPALVELUT

35 € / tunti 

Tarjoamme siivouspalvelu on suunnattu Jyväskylässä asuville tukipalveluun oikeutetuille asiakkaille.

Kotitalousvähennyskelpoinen palvelu. 

LABORATORIOPALVELUT

Laboratorionäytteiden hintaesimerkkejä:
D-vitamiini-pitoisuudet 40 €
B-12-vitamiini 18 € 

Pikanäytteet:
Hb: 10 €
EKG: 40 € 

Kotikäynnillä otettavien näytteiden hinta on 29/38€ (laskutus käytetyn ajan mukaan, huomioiden näytteen toimitukseen ja jälki-informaatioon käytetty aika). 

Erilaisten laboratoriopakettien ja yksittäisten näytteiden hintoja voit tiedustella meiltä puhelimitse 050 595 6776.  

TERVEYSTARKASTUKSET

Terveystarkastukset alkaen 80 €  Terveystarkastuksiin kuuluu erilaiset terveysmittaukset sekä laboratoriopalvelut. Terveystarkastuksen hinta määräytyy otettavien laboratoriokokeiden mukaan. 

JALKAHOITO

45 minuuttia 50 €
60 minuuttia 60 €
90 minuuttia 80 € 
Jalkahoitoon pääset Jyväskylän keskustassa toimitiloissamme Idankujalla tai jalkahoitajamme voi tulla tekemään jalkahoidon myös kotiin.

 

Ota yhteyttä

050 595 6776

terveyspalvelut@carismanterveys.fi