Haetaan lähihoitajaa

woman sitting in front of table

Työpaikkakuvaus

Tule mukaan toteuttamaan laadukasta ja sydämelistä kotihoitoa! Meillä asiakaskäynnit ovat minimissään 30 minuuttia, jotta voimme kohdata asiakkaamme kiireettömästi. Työvuorot suunnitellaan niin, että vuorossa on noin 6–10 asiakaskäyntiä.  Meillä on aikaa asiakkaille ja työtahti on mukava, jotta voimme olla läsnä kotihoitoa tarvitsevalle.

Etsimme reipasta ja luotettavaa lähihoitajaa osaksi iloista ja ahkeraa työporukkaamme. Työsopimus solmitaan toistaiseksi.

Lisätietoja työpaikasta

Meillä asiakaskäynnit suunnitellaan asiakkaiden tarpeiden mukaan, jolloin pystymme antamaan asiakkaille tarvitsemansa ajan ja laadukkaan hoidon. Pienellä tiimillä toimiessamme jokaisella hoitajalla on hyvä kokonaiskuva asiakkaistamme ja heidän tarvitsemistaan avuista. Siirtymät ja ruokatauko suunnitellan aina työaikaan. Meillä pidetään huolta työntekijöiden hyvinvoinnista!

Odotamme sinulta:
– Sujuvaa suomen kielen taitoa
– Ajokorttia. Mahdollisuus käyttää omaa autoa katsotaan eduksi
– Nuhteetonta taustaa

Arvostamme, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta kotipalvelusta. Meillä on käytössä parityöskentelyyn pohjautuva perehdytys, jonka avulla perehdytämme kaikki työntekijämme. Toivomme oma-aloitteisuuden lisäksi reipasta ja joustavaa asennetta työskentelyyn.

Jos haluat osaksi mukavaa työporukkaamme, niin laitathan CV:n ja esittelyn itsestäsi tulemaan sähköpostitse. Olemme Sinuun yhteydessä pikapuolin. Paikka täytetään sopivan hakijan löytyessä.

Perustiedot

Yhteystiedot: Teija Wacklin-Nieminen, Puh: +358 50 5956776, teija.wacklin-nieminen@carismanterveys.fi
Työpaikan osoite: Idankuja 3, 40100 JYVÄSKYLÄ
Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta, toistaiseksi voimassa oleva työsopimus
Haku päättyy: Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä
Jätä hakemus: teija.wacklin-nieminen@carismanterveys.fi tai täytä lomake alta!

Carisman Terveys & Hoiva on 2013 vuonna aloittanut yritys, jonka toiminta koostuu kotisairaanhoidosta, kotihoidosta ja siivouspalvelusta. Yrityksen arvoihin kuuluvat laadukkuus, joustavuus, ammattitaitoisuus sekä iloinen asenne. Teemme laadukasta työtä pienellä porukalla asiakaslähtöisesti ja asiakkaat kokonaisvaltaisesti hoitaen.

woman beside window panel

Ota yhteyttä

050 595 6776

terveyspalvelut@carismanterveys.fi