Haemme keikkatyöntekijöitä

woman sitting in front of table

Työpaikkakuvaus

Tule mukaan toteuttamaan laadukasta ja sydämellistä kotihoitoa! Meillä asiakaskäynnit ovat minimissään 30 minuuttia, jotta voimme kohdata asiakkaamme kiireettömästi. Työvuorot suunnitellaan niin, että vuorossa on noin 6–10 asiakaskäyntiä.  Meillä on aikaa asiakkaille ja työtahti on mukava, koska haluamme olla läsnä kotihoitoa tarvitsevalle.

Etsimme reipasta lähihoitajaopiskelijaa, lähihoitajaa tai eläköitynyttä lähihoitajaa kausi- ja keikkatöihin. Työsopimus solmitaan toistaiseksi.

Lisätietoja työpaikasta

Meillä asiakaskäynnit suunnitellaan asiakkaiden tarpeiden mukaan, jolloin pystymme antamaan asiakkaille heidän tarvitsemansa ajan ja laadukkaan hoidon. Pienellä tiimillä toimiessamme jokaisella hoitajalla on hyvä kokonaiskuva asiakkaistamme ja heidän tarpeistaan. Siirtymät ja ruokatauko suunnitellaan aina työaikaan. Meillä pidetään huolta työntekijöiden hyvinvoinnista!

Odotamme sinulta:
– Lähihoitajan koulutusta ja tai meneillään olevia opintoja
– Sujuvaa suomen kielen taitoa
– Ajokorttia. Mahdollisuus käyttää omaa autoa katsotaan eduksi
– Nuhteetonta taustaa

 Aikaisempi kokemus kotipalvelusta lasketaan eduksi, mutta olemme mielellämme myös ensimmäinen työpaikkasi alalla.

Meillä on käytössä parityöskentelyyn pohjautuva perehdytys, jonka avulla perehdytämme kaikki työntekijämme. Toivomme oma-aloitteisuuden lisäksi reipasta ja joustavaa asennetta työskentelyyn.

Jos haluat osaksi mukavaa ja iloista työporukkaamme, niin laitat CV ja esittely itsestäsi sähköpostitse. Olemme Sinuun yhteydessä pikapuolin. 

 

Perustiedot

Yhteystiedot: Teija Wacklin-Nieminen, Puh: +358 50 5956776, teija.wacklin-nieminen@carismanterveys.fi
Työpaikan osoite: Idankuja 3, 40100 JYVÄSKYLÄ
Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: sopimuksen mukaan
Työn kesto: sopimuksen mukaan
Jätä hakemus: teija.wacklin-nieminen@carismanterveys.fi tai täytä lomake alta!

Carisman Terveys & Hoiva on 2013 vuonna aloittanut yritys, jonka toiminta koostuu kotisairaanhoidosta, kotihoidosta ja siivouspalvelusta. Yrityksen arvoihin kuuluvat laadukkuus, joustavuus, ammattitaitoisuus sekä iloinen asenne. Teemme laadukasta työtä pienellä porukalla asiakaslähtöisesti ja asiakkaat kokonaisvaltaisesti hoitaen.

woman beside window panel

Ota yhteyttä

050 595 6776

terveyspalvelut@carismanterveys.fi